Selektor U-21 reprezentacije BiH pozvao tri fudbalera Slobode

Selektor „U-21“ reprezentacije Bosne i Hercegovine, Vinko Marinović odabrao je 26 igrača na koje računa za predstojeći susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Portugalom u Trening centru NS/FS BiH u Zenici, a spisku se nalaze tri fudbalera Slobode.

Na spisku je 26 fudbalera,  a među njima su fudbaleri Slobode,  Azir Muminović, Darko Todorvić i Ismar Hairlahović.

Muminović i Todorović su ranije upisali prve nastupe za U-21 repreznetaciju, a Ismar Harilahović sasvim zasluženo je zavrijedio poziv selektora Marinovića. 

Tim povodom, razgovarali smo sa Hairlahovićem koji je u za SlobodaTV kazao da poziv selektora Marinovića predstavlja veliku  čast i zadovoljstvo. 

Inače, na spisku selektora Marinovića su: Goran Karačić, Nemanja Trkulja, Azir Muminović, Eldar Čivić, Advan Kadušić, Marko Mihojević, Stjepan Radeljić, Darko Todorović, Besim Šerbečić, Kemal Osmanković, Marijan Ćavar, Amir Hadžiahmetović, Luka Menalo, Amer Gojak, Nikola Dujaković, Stjepan Lončar, Zinedin Mustedanagić,  Ismar Hairlahović, Elvedin Herić, Mićo Kuzmanović, Almir Aganspahić, Ermedin Demirović, Demir Peco, Ivan Jukić, Mirel Ibrahimović i Vladan Danilović

Share Now

Related Post

Close