Kupac sezonske ulaznice nagrađen dresom FK Sloboda

Proteklih dana počela je prodaja sezonskih ulaznica FK Sloboda koje se mogu kupiti u prostorijama kluba i u UG Prijetelji FK Sloboda u Ul. Patriotske lige,  u blizini gradskog parka.  

UG Prijatelji FK Sloboda nagradili su jubilarnog 50. kupca,  Tarika Mevkića, dresom FK Sloboda i pozvali ostale naviječe da na vrijeme obezbjede svoju sezonsku ulaznicu uz mogućnost dobijanja neke od simboličnih nagada.

Do 14. jula prodato je stotine sezonskih, a vaše sezonske ulaznicu možete kupiti u prostorijama UG Prijetelji FK Sloboda Tuzla, koje je smješteno u centru grada u Ul. Patriotske lige br. 4, 75000 Tuzla u blizini gradskog parka, svakim radnim danom u vremenu od 09 do 17 sati,a petkom i do 21 sat. Sezonske ulaznice u prostorijama UG Prijatelji FK Sloboda možete kupiti i subotom od 10 do 14 sati i od 19 do 21 sat. Također, prodaja sezonskih ulaznica je omoguće i u prostorijama kluba u Ul. Trg Stara tržnica 10 u Tuzli.

Sloboda u subotu, 15. jula na Stadionu Tušanj od 17:30 sati igra prijateljsku utakmicu protiv FK Mačkva Šabac,a na štandu FK Sloboda navijači će imati priliku kupiti svoju sezonsku ulaznicu. 

 

Share Now

Related Post