Fudbaleri Slobode posjetili Međunarodnu školu u Tuzli

Fudbaleri Slobode samo dan nakon prozivke izdvojili su vrijeme i posjetili Međunarodnu školu u Tuzli  koja postoji i djeluje u okviru Bosna Sema obrazovnih institucija, gdje su svojim prisustvom  uveličali otvorenje novog sportskog terena.

Tokom posjete je upriličena revijelna utakmica koja je počela udarcem šefa stručnog štaba FK Sloboda Tuzla, Vlade Jagodića što propraćeno gromglasnim aplauzom domaćina koji je priredio ugodan ambijent za svoje goste. 

Tokom utakmice, fudbaleri Slobode, Kalezić, Grahovac, Zilkić, Salihović i Erić pokazali su svoje nogometno znanje, a sam događaj ponudio je dosta lijepih poteza i dobre zabave

Na ovaj način FK Sloboda Tuzla, uveličala je otvorenje novog fudbalskog terena i obradovala mnoge učenike kojima je omogućen susret i druženje sa svojim crveno-crnim idolima.

 Trener Slobode, Vlado Jagodić ukratko se obratio učenicima ističući  da je škola najvažnija u životu svakog sportiste te im poželio  mnogo uspjeha u školi i pozvao ih da prvom prilikom posjete Stadion Tušanj.

 

Share Now

Related Post