Obilježena godišnjica od prerane smrti Ervina Čejvanovića

Danas je na Gradskom groblju Trnovac u Tuzli  obilježena 8. godišnjica od smrti nekadašnjeg kadeta FK Sloboda Tuzla, Ervina Čejvanovića.

Uz porodicu, prijetelje, stručni štab, fudbalere, članove uprave FK Sloboda i predstavnike navijačke grupe Fukare na prigodan način obilježena je 8. godišnjica od prerane smrti Ervina Čejvanovića koji  se kao 14-godišnjak teško povrijedio na utakmici kadetskih timova Slobode i Čelika.

-Danas 13. aprila prošlo je osam godina od kada te nema naš Ervine. Osam godina zvuči tako puno, a čini se kao da je bilo jučer. Ne uzimajte vrijeme zdravo za gotovo, kao ni ljude. Primijetite sve i držite sjećanje što duže možete. Vrijeme koje prolazi tužno je, sjećanje na tebe bolno je ali ljubav prema tebi vječna je.Uvijek ćeš biti s nama u mislima i sjećanju naš Ervine,  riječi kojima je danas obilježena 8. godišnjica od  smrti Ervina Čejvanovića. 

Ispred FK Sloboda Tuzla na obilježavanju godišnjice obratio se  predsjednik UO FK Sloboda Tuzla Senad Mujakanović: -Drago mi je da danas ovdje vidim razne generacije fudbalera Slobode. Ljudi u Slobodi kao i igrači dolaze i odlaze ali će na današnji dan svake godine Sloboda biti uz Ervina i njegovu porodicu, rekao je Mujkanović.

U ime porodice zahvalio se Midhat Čejvanović, otac preminulog kadeta FK Sloboda: -Od srca vam se zahvaljujem što ste danas u ovolikom broju još uvijek uz mog Ervina. Posebno hvala mojoj Slobodi koja je svake godine tu na obilježavanju godišnjice. Hvala i svim ostalim sportistima i sportskim radnicima kao i prijateljima koji su došli danas da zajedno obilježimo 8. godišnjicu od njegove smrti, rekao je Midhat. 

 

Podijeli

Povezani postovi