Fudbaleri Slobode odradili trening rekuperacije

Fudbaleri Slobode nakon kontrolne utakmice protiv NK Zvijezda Gradačac nastavili su trenažni proces, a u subotu su posjetili Fitnes centar Jimmy koji je smješten u SKPC Mejdan. Jutrošnji trening je poslužio da se odradi regeneracija i rekuperacija igrača, a obzirom da je kompletan stručni štab bio odsutan, jutrošnji trening vodio je kapiten ekipe, Perica Ivetić  koji je jako zadovoljan profesionalizmom koji su momci pokazali u izvršavanju svojih obaveza.

-Posebno bi se zahvalio vlasniku teretane što je prepoznao i omogućio nam da koristimo Jimmy fitnes i  nadam se da će i drugi ljudi dobre volje slijediti primjer gospodina Hadžić Suada, da će pomoći Slobodi  da u ovom teškom vremenu uspije sačuvati  ponos grada, ojačati ga i vratiti mu stari sjaj i slavu te mjesto gdje klub pripada, a to je u samom vrhu bh fudbala, rekao je kapiten Slobode, Perica Ivetić.

Ivetić je dodao da ga raduje što su svi fudbaleri odradili trening te da se Škahić oporavlja brže od očekivanog.

-Raduje činjenica da su svi igrači odradili trening i da se Škahić oporavlja brže nego što se mislilo i trenutno samo Mehmedagić trenira po posebnom programu. Svi sa nestrpljenjem očekujemo da se priključi ekipi, jer to je jako bitan igrač za Slobodu.

 

Share Now

Related Post

Close