U prodaji članske karte FK Sloboda

Od sezone 2019./20 svi navijači i simpatizeri Slobode imaju mogućnost postati član FK Sloboda Tuzla kupovinom članske karte koja je dostupna u tri kategorije:

BRONZANA ČLANSKA KARTA (50,00 KM)

Pravo besplatnog ulaska na domaće utakmice BH Telecom Premijer lige BiH u sezoni 2019/20. Studenti, penzionieri i RVI ostaraju pravo na 20 posto popusta pri kupovini bronzance članske karte

SREBRNA ČLANSKA KARTA (80,00 KM)

Pravo beslpatnog ulaska na domaće utakmice BH Telecom premijer lige i jednu utakmicu Kupa BiH u sezoni 2019/20 kao i dodadtne pogodnosti korištenja popusta u određenim trgovinskim lancima.

ZLATNA ČLANSKA KARTA (150,00 KM)

Pravo besplatnog ulaska na domaće utakmice BH Telecom Premijer lige i Kup BiH u sezoni 2019/20 kao i dodatne pogodnosti korištenja popusta u određenim trgovinskim lancima (Intersposrt, bazen u Hotelu Tuzla, Flek Gym i CD shopu Mido) newsletter od dešavanjima u klubu, kao i popusti u shopu kluba.

Lista trgonivskih lanaca nije konačna, a ažuriranje će se vršiti prema dinamici uspostavljene saradnje sa FK Sloboda Tuzla.

Člansku kartu možete poručiti putem zvanične web stranice FK Sloboda Tuzla ispunjavanjem forme koja je dostupna na adresi http://fksloboda.ba/postani-clan/ u prostorijama kluba u Ul. Trg Stara tržnica br. 10 i prostorijama UG Prijatelji FK Sloboda.

Plaćanje možete izvršiti gotovinski ili putem virmana koji ćete zakačiti u prilogu elektronske forme na zvaničnoj web stranici.

Primjer ispunjenog virmana za člansku kartu

Bitnami