Sloboda ozvaničila saradnju sa kompanijom Telemach

FK Sloboda Tuzla danas je ozvaničio saradnju sa kompanijom Telemach, a tim povodom na stadionu Tušanj održana je konfernecija za medije.

Konferenciji za medije pristvovao je predsjednik UO FK Sloboda Tuzla, Senad Mujkanović i Kemal Arifhodžić, regionalni rukovodilac za tehničke poslove kompanije Telemach.

Predstavnicima medija se najprije obratio gospodin Arifhodžić koji je izrazio zadovoljstvo što njegova kompanije započinje saradnju sa brednom kao što je Sloboda.

-Sloboda je sigurno jedan od najvećih brendova ovog grada i zadovoljstvo nam je što smo potpisali ugovor o sponzrostvu, posebno u ovoj godini kada klub obilježava veliki jubilej kao što je stogodišnjica. Mi iz Telemacha kroz ovaj način pokušavamo i ovim sponzrostvom napravimo saradnju sa lokalnom zajednicom, klubom, gradom i naravno sa igračima. Ovo je tak početak i ja se nadamo da ćemo imati dugogodišnju saradnju, kazao je Kemal Arifhodžić novinarima.

Predstavnicima medija obratio se i predjednik Upravnog odbora FK Sloboda Tuzla, gospodin Senad Mujkanović koji se zahvalio kompaniji Telemach koja se odazvala na poziv da se uključi u podršku FK Sloboda Tuzla.

-Jako smo zadovoljni i sretni što potpisujemo ovaj ugovor o međusobnoj saradnjji sa kompanijom Telemach. Znamo da se ova kompanija mnogo brzo razvija u Bosni i Hercegovoni, i da je to mnogo više izraženo u nekim drugim gradovima nego je to u Tuzli, ali mislim da će u narednom periodu Telemach pokriti veliki dio Tuzle i pružiti svoje usluge građanima ovog grada i kantona. Sloboda će pokuđati da omogući podršku za to u vidu reklamiranja i oglašavanja na stadionu tokom naših utakmica, press konferencija, ali i kroz obilježavanje velike godišnjice u sklopu čega ćemo organizovati niz događaja i manifestacija. Sloboda je najveći brend u Tuzli i sve što se vrti oko sporta i oko fudbala vrti se oko Slobode, izjavio je novinarima Senad Mujkanović, predsjednik Upravnog odbora FK Sloboda Tuzla te potvrdio konstataciju predstavnika Telemacha da je Slobode brend, koji će uz sponzorstvo velikih i brzrastućih kompanija postati još organizovaniji klub.

-Sloboda jeste brend Tuzle, a uz pomoć sponzora poput Telemacha i drugih kompanija s kojima već imamo saradnju, sigurno će u narednom periodu biti mnogo organizovaniji i uspješniji klub. Interes je obostran i mi ćemo na svaki način nastojati da marketinški, na utakmicama, press konferencijama i u drugim prilikama uzvratimo i opravdamo povjerenje koje nam je ukazano

Nakon potpisivanja ugovora, predsjednik UO FK Sloboda Tuzla, Senad Mujkanović, uručio je predstavniku kompanije Telemach, Kemalu Arifhodžiću crveno-crni dres kao simboličan poklon na početku saradnje Slobode i Telemacha.

Bitnami