Euro Prost novi sponzor FK Sloboda

FK “Sloboda” Tuzla pripada čast da zvanično objavi da je sklopljen sponzorski ugovor sa renomiranom firmom Euro-Prost Miričina.

Euro Prost d.o.o. je kompanija koja djeluje već više od 20. godina na području Bosne i Hercegovine, Evropa ali i na drugim kontinentima. Osnovna djelatnost kompanije je proizvodnja liftova. Sjedište same kompanije je u Miričini – Općina Gračanica.


-Velika čast i zadovoljstvo nam je što smo potpisali ugovor o sponzorstvu sa Slobodom. Naša kompanija djeluje u Bosni i Hercegovini već više od 20. godina, a neki od prvih liftova su upravo postavljeni u samoj Tuzli. „FK Sloboda” želimo puno sreće i uspjeha i da svoju stotu godišnjicu obilježe sa što boljim rezultatima u samom takmičenju i vjerujemo da će nas učiniti sretnim i ponosnim, izjavio je direktor kompanije Euro Prost gospodin Begović Emir.

Predjednik Upravnog odbora FK “Sloboda” Tuzla, Senad Mujaknović izrazio je veliko zadovoljstvo što je klub dobio novog partnera.

-Ponosni što smo ovoj sezoni, kada obilježavamo veliki jubilej i kada ćemo organizovati veliki broj događaja dobili podršku još jednog respektabilnog partnera, firme Euro Prost. Vjerujem da će njihova podrška uz ostalu podršku koji imamo, ali i koju planiramo proširiti u narednom periodu, pomoći pri ostaviranju sportskih reuzltata FK “Sloboda” Tuzla, rekao je gospodin Senad Mujkanović, predsjednik UO FK Sloboda Tuzla.

Bitnami