Sloboda bolja NK Bosna Visoko

PRIPREMNA UTAKMICA U MEĐUGORJU

Fudbaleri Slobode u u Međugorju su odigrali još jednu pripremnu utakmicu, a danas je protivnik bio NK Bosna Visoko kojeg su crveno-crni savladali rezultatom 4-1.

Sloboda je do vodstva došla u 3. minuti utakmice preko Livančića koji se odlično snašao u kaznenom prostoru Bosne nakon što je pokušaj Čivića, nakratko odbio golman Bosne, a lopta dolazi do Livančića koji smireno pogađa za 1:0.

Već u 7. minuti utakmice novi gol za Slobodu, a strijelac je Zukić koje ge ovaj put odlično uposlio Toni Livančić. Sloboda je nastavila dominaciju koju naplatili u 24. minuti kada je za 3:0 pogodio Pršeš
koji je iskoristio lošu reakciju odbrane Bosne.

U drugom poluvremenu utakmice, fudbaleri Bosne ipak dolaze do gola preko Dubačkića koji pogađa mrežu Slobode. Ipak do kraja utakmice, Sloboda postiže još jedan gol, a u listu strijelaca upisao se Vidović koji je postavio konačan rezultat utakmice, FK Sloboda Tuzla 4 NK Bosna Visoko 1.

Sloboda je utakmicu počela u sastavu:
Muminović, Beganović, Salihović, Adžem, Ivetić, Ćivić, Hadžanović, Smajić, Pršeš, Livančić, Zukić, a u drugom poluvremenu, priliku za igru dobili su i ostali igrači.

Bitnami