Počeo proces akreditovanja medija za sezonu 2018./2019.

FK “Sloboda” Tuzla  obavještava sve medijske kuće i agencije u Bosni i Hercegovini da danas (08.07.2017. godine) počinje postupak  akreditovanja predstavnika medija za predstojeću takmičarsku sezonu 2018./19. koji će trajati do 13. jula 2018. godine.

Zbog ograničenog kapaciteta za medijske predstavnike,  broj odobrenih akreditacija za pristup novinarskoj loži je ograničen, a prijave za akreditaciju mogu podnijeti novinari, snimatelji i fotoreporteri, zavisno od vrste medija i agencije.

Kako bi medijske kuće akreditovale svoje novinare, snimatelje i fotografe za domaće utakmice FK “Sloboda” Tuzla u sklopu Kupa Bosne i Hercegovine i BH Telecom Premijer lige BiH potrebno je ispuniti zahtjev za medijsko akreditovanje koji možete preuzeti klikom ovdje te popunjen i ovjeren poslati na e-mail adresu info@fksloboda.ba najkasnije do petka 13. jula 2018. godine.

Služba za odnose se medijima FK “Sloboda” Tuzla  nastojati će odgovoriti na sve zahtjeve medijskih kuća te u skladu sa kapacitetima i uslovima koje nudi stadion Tušanj i saradnjom medija sa FK “Sloboda” u proteklim sezonama izdati medijsku akreditaciju. Ukoliko postoje dodatni zahtjevi, prijedlozi i sugestije, pozivamo da predstavnici medija iste napišu i prilože uz zahtjev za izdavanje akreditacije.

Novinari, snimatelji i fotografi, bez validne akreditacije, neće moći pratiti domaće utakmice FK “Sloboda” Tuzla iz prostora predviđen za medijske predstavnike, a  informacija o odobrenim akreditacijama i terminima preuzimanja press kartica za sezonu 2018./2019.  bit će objavljena putem zvaničnih kanala informisanja FK “Sloboda” Tuzla.

Bitnami