VIDEO/FOTO: Sloboda završila pripreme u Turskoj

Fudbaleri Slobode boravili su u Turskoj proteklih 13 dana gdje su obavili završni dio priprema za nastavak sezone 2017./2018. u kojem crveno-crne čeka Liga za opstanak, ali i sama završnica Kupa BiH.

Odmah po povratku u Tuzlu, izabranici Slavka Petrovića odradili su trening na Tušnju, nakon čega fudbalere Slobode slijedi zaslužen odmor u trajanju od dva dana.

Iskoristili smo priliku i razgovarali smo sa kapitenom Slobode, Pericom Ivetić te mladim perspektivnim fudbalerom Slobode, Edisom Smajićem, koji su za Sloboda TV govorili o proteklim pripremama i svojim očekivanjima u nastavku sezone:

Naredni trening Slobode zakazan je za četvrtak, a već u subotu sa početkom  13 sati crveno-crni će na Tušnju imati “generalku” u kojoj će dočekati Zvijezdu iz Gradačca, lidera 1. lige FBiH. Utakmica protiv Zvijezda biće uvertira za zvaničan početak sezone u kojem će Sloboda, sedam dana kasnije dočekati ekipu FK Mladost Doboj Kakanj.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”39″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Bitnami