FOTO: Radnici stadiona Tušanj rade na čišćenju snijega sa travnjaka

FK “Sloboda” Tuzla posljednju domaću utakmicu jesenjeg dijela prvenstva u sezoni 2017./2018.  Premijer lige BiH  odigrati će u ponedjeljak (04.12.2017. god) na stadionu Tušanj protiv NK “Čelik”Zenica u okviru 17. kola sa početkom u 13 sati.

Obzirom na sniježne padavine koje su zadesile Tuzlu i ostatak BiH, uposlenici i radnici na stadionu Tušanj danas su aktivno radili na uklanjanju snijega kako bi  teren bio spreman za sutrašnju  utakmicu između Slobode i Čelika.

Osim glavnog terena, očišćen je i pomoćni teren stadiona Tušanj na kojem su crveno-crni u nedjelju ujutro odradili posljednji trening prije utakmice sa Čelikom.

Ovim putem, FK “Sloboda” Tuzla najiskrenije se zahvaljuje uposlenicima JU Gradski stadion Tušanj i ostalom osoblju koje ulaže maksimlane napore da se omoguće uslovi za pripremanje ekipe te da travnjak na stadionu Tušanj pripreme za utakmicu između Slobode i Čelika.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”25″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Bitnami