Održan sastanak Slobode i Sloge povodom uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa BiH

Na stadionu Tušanj danas je održan sastanak predstavnika FK Sloboda Tuzla i FK Sloga Simin Han povodom uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa BiH koja se igra u srijedu sa početkom u 13 sati.

Kapije stadiona Tušanj otvaraju se u 12 sati, a prodaja karata počinje u 11:45 sati. Ovom prilikom želimo istaći da sezonske ulaznice FK Sloboda ne važe za kup utakmice , a ulaznice za obje tribine mogu se kupiti po cijeni od 7 KM Besplatan ulaz na utakmicu omogućen je navijačima i simpatizerima koji posjeduju člansku kartu UG “Prijatelji FK Sloboda” te za žene i djecu do 12 godina starosti.

Gostujući navijači koji će organizovano pod pratnjom doći na stadion Tušanj, biće sprovedeni na sektor “D” zapadne tribine, a ovim putem i ostale navijače sa obilježjima FK Sloga Simin Han pozivamo na sektor “D”  zapadn tribine.

Pozivamo sve navijače i simpatizere Slobode kao i ostale ljubitelje fudbala da u srijedu dođu na stadion Tušanj te da uz fer i korektno navijanje podrže Svetinju na putu do polufinala Kupa BiH.

Bitnami