Održan sastanak predstavnika FK Sloga i FK Sloboda

Danas je održan sastanak između predstavnika FK Sloga i FK Sloboda prilikom čega je potvrđeno da je  za navijačku  skupinu „Fukare“  osigurano 100 ulaznica i poseban sektor na stadionu Bare u Simin Hanu za utakmicu četvrtfinala Kupa BiH koja se igra u srijedu.  Također, potvrđeno je da će navijačka skupina „Fukare“  biti smještena na dijelu tribine iza gola.

Kapije stadiona će biti otvorene u 11 sati, a ulaz je besplatan dok se ne ispuni kapacitet stadiona, nakon čega slijedi zaključavanje kapije.

Napominjemo  da pristup stadionu Bare neće biti omogućen za privatna vozila jer će blokada biti kod skretanja za stadion u Simin hanu, a parking će biti obezbjeđen kod pijace u Simin Hanu, a isti će obezbjeđivati pripadnici policijske uprave.

Dan prije utakmice, tačnije utorak  (21.11.2017. god) na stadionu Bare u Simin Hanu  sa početkom u 11 sati biće održana zajednička konferencija za medije na kojoj će se novinarima obratiti Slavko Petrović  i Sulejman Krpić, ispred FK Sloboda Tuzla.

Ovom prilikom pozivamo navijače FK Sloboda da u što većem broju dođu na utakmicu četvrtfinala Kupa BiH koja se igra u srijedu (22.11.2017. god) od 13 sati na stadionu Bare u Simin Hanu i podrže Slobodu uz fer i korektno navijanje.

Bitnami