Petrović o remiju Slobode protiv FK Krupa

Fudbaleri Slobode u subotu su odigrali utakmicu 14. kola BHT Premijer lige BiH protiv FK Krupa, a nakon dva postignuta gola i sigurne prednosti, crveno-crni su na kraju uzeli samo jedan bod.

Svoj komentar i osvrt na jučerašnju utamicu dao je Slavko Petrović, šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla.

-Sigurno možemo žaliti za dva boda koja smo izgubili na jedan naivan i glup način. Imamo rezultat sa dva gola predonosti i to se mora sačuvati do kraja utakmice, ali opet te kardinalne greške koje se događaju su na koštale. Ja mojoj ekipi sigurno ne mogu reći da nisu imali žara, htijenja i borbe. Oni su imali sve navedeno, ali opet je pitanje koliko je to dovoljno da se izvučemo iz situacije u kojoj se nalazimo. Nadam se da ćemo nakon ove pauze, kroz ove povrijeđene dobiti više igrača na raspolaganje, rekao je Petrović nakon utakmice istakao da ga ekipa nije negativno iznenadila.

-Moram reći da sve do prvog gola, mene ova ekipa nije negativno iznenadila, igrali su dobro onoliko koliko moglu, ali jednostavno to je protiv ovakve Krupe bilo nedovoljno da se uzmu tri boda, kazao je Slavko Petrović nakon utakmice.

Sloboda narednu utakmicu igra na Stadionu Tušnju protiv NK Vitez u okviru 15. kola BHT Premijer lige BiH 18. novembra.

 

Bitnami