FOTO: Sloboda sigurna u Prokosovićima

Fudbaleri Slobode danas su u Prokosovićima odigrali prijateljsku utakmicu protiv NK Proskosvići koji se takmiči u 2. ligi FBiH  i upisali sigurnu pobjedu rezultatom 0-3.

Početak utakmice u potpunosti je pripao gostujućim fudbalerima koji su od prve minute napadali gol NK Proskovići, ali nakon 45. minuta igre mreže su mirovale te se na pauzu otišlo sa rezultatom 0-0.

U nastavku utakmice, nastavila se dominacija crveno-crnih, a na prvi gol se čekalo do 61. minute kada mrežu NK Proskovići pogađa Edis Smajić. Isti igrač povisio je vodstvo Slobode u 82. minuti utakmice, a konačan rezultat utakmice u Prokosovići postavio je Amer Osmanagić golom u 85. minuti.

Treba istaći da je šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla, Slavko Petrović na današnjoj utakmici priliku je dao svim igračima koje ima na raspoloaganju.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”11″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Bitnami