Navijači biraju nove dresove FK Sloboda Tuzla

S ciljem da fudbaleri Slobode domaće utakmice zaigraju u novim dresovima organizujemo javnu anketu i nagradnu igru u kojoj predstavljamo sedam prijedloga za dres u kojem fudbaleri Slobode mogu zaigrati domaće utakmice BHT Premijer lige BiH i kup utakmice.

U albumu predstavljamo sedam prijedloga, a prijedlog sa najviše “lajkova” naredne sedmice ide na izradu te će u njemu fudbaleri Slobode na Tušnju igrati sezonu 2017./2018. Uz anketu organizovana je nagradna igra putem koje navijači mogu osvojiti dres sa pobjedničkim dizajnom i jednu sezonsku ulaznicu.

Dakle, najbolji dizajn biramo „lajkovima“, a uslov za učestvovanje u nagradnoj igri jeste da izaberete fotografiju koja se vama dopada i koju ćete označite sa “Sviđa mi se” te podijelite putem svog Facebook profila.

Anketa i nagradna igra traje do utorka, kada ćemo pobjednički izgled dresa poslati na izradu i slučajnim odabirom izabrati dobitnike nagrada.

 Napominjemo da je potrebno lajkati samo jedan dizajn odnosno fotografiju, a navijači koje lajkaju sve fotografije ne učestvuju u nagradnoj igri.

Bitnami